Raamat „Indrek Kõverik: Mu silmud. Topelttosin silmutoit“

30,00 

Silmukala on sügise parimal püügiajal paljudele suurepärane maiuspala. Eestis serveeritakse silmuseid söetatud või isegi pitsal. Ida-Eesti silmuvõlur Indrek Kõverik avaldas Narva-Jõesuus raamatu, milles räägib silmutraditsioonist kolmes keeles: eesti, soome ja prantsuse keeles.

9 laos

Tootekood: FRAN722 Kategooria:

Kirjeldus

“Silmud – miks? Mulle meeldib, et küpses eas olen aru saanud, et tuleb teha eelkõige neid asju, mis on meeldivad – noh, vahel ka ebameeldivaid, aga vähem. Mind on pikka aega häirinud, et silmu saab valmistada ainult marineerides, grillides ja äärmisel juhul ka suitsutades. Närvilisus on kindlasti üks elu edasiviiv jõud. Seetõttu on see siin: vabastamine või üllatus. Kas neid silmuretsepte ei tule tulevikus rohkem…”

– Indrek Kõverik, silmuvõlur

Raamat on eesti, soome ja prantsuse keeles.